Chat with us, powered by LiveChat

Om LCS

Containerproffs sedan 1966
Med närmare 50 års erfarenhet i ryggen vågar vi på Lundby Container Service, LCS AB, påstå att vi kan de flesta containerlösningar. Därmed inte sagt att vi på något sätt sitter nöjda! Vi tar nämligen alla chanser att ytterligare utveckla våra erbjudanden för framtiden, med fokus på kvalitet, konkurrenskraft och miljö.

66 500 m2 depå i Arendal

Vår konkurrenskraft stärker vi bland annat genom att äga vår egen anläggning: Hela 66 500 m2 i Arendal, granne med Göteborgs hamn, inklusive 600 m2 serviceverkstad. Det ger oss kapacitet att hantera såväl stora som små kunder och erbjuda flexibla lösningar för alla containerbehov.

Kvalitetscertifierade

Eftersom både kvalitet och miljö är viktigt för oss är vi certifierade enligt såväl ISO 9001: 2015 som ISO 14001:2015

.

ISO

Vår Vision

Visst är vi ett gammalt anrikt företag som funnits i 50 år – men det betyder inte att vi lutar oss tillbaka. Tvärtom. Vi är ständigt på jakt efter nya lösningar som löser våra kunders behov och stärker deras verksamheter. För varje behov – stort som litet – finns alltid en optimal lösning.

Det är vår utmaning att leverera det som är bäst oavsett om det innebär att vi ständigt får tänka nytt och tänka framåt. Leverans av bästa lösningen , bästa transporten och till bästa pris kräver stabilitet, långsiktighet och en gedigen containerkompetens. Idag och för framtiden. Kontakta oss, så berättar vi mer!

Jonas Odqvist VD Lundby Container Service

Våra Depåer

Vår depå är nordens största externa containerdepå på 66 500 m2, med kapacitet för 9000TEU.
Här erbjuder vi besiktning, reparation samt lagring av tank- och sjöfartscontainrar. Här finns också vår containertvätt, där vi effektivt och miljövänligt tvättar flera containrar samtidigt. Våra besiktningsmän är certifierade enligt IICL-6.
Vår andra depå ligger i Helsingborgs hamn för våra sydligast belägna kunder.

Kontakta oss för mer information

0

Offertförfrågan

Vad är du intresserad av?

Hur kom du i kontakt med LCS?


Kontakta oss på 031-727 45 20 sales@lcs.se