Chat with us, powered by LiveChat

Ny VD på Lundby Container Service LCS AB

 In Okategoriserade

Efter 11 år har Oscar Skogsén valt att gå vidare i karriären och lämna tjänsten som VD på LCS. John Mellin går in som tillförordnad VD i Lundby Container Service LCS AB.

John Mellin arbetar idag som VD för LCS moderbolag Finn G. Mellin AB och har varit med i LCS styrelse de senaste 7 år. ”Efter några år med ökat fokus på andra uppdrag i koncernen så tycker jag att det ska bli jättekul att komma tillbaka till den dagliga driften i LCS. Det ska bli kul att kavla upp ärmarna och arbeta lite mer här och nu, säger John Mellin”.

”Som styrelseledamot i Lundby Container Service samt VD i Finn G. Mellin har jag och Oscar haft tät kontakt genom alla år. Detta medför att jag är väl insatt i LCS verksamhet, vilket gör startsträckan för mig att komma in i rollen som VD i bolaget kommer att vara relativt kort, säger John Mellin.”

John Mellin går per dagens datum in som tillförordnad VD i bolaget. Oscar Skogsén kommer att vara behjälplig under våren.

Arbetet mot LCS Vision fortsätter i oförminskad styrka.

Styrelsen i LCS kommer nu omgående att starta processen för att hitta en ny permanent VD för bolaget.

Vi vill tacka Oscar Skogsén för de åren som har varit och allt engagemang som han har lagt ner i företaget och önskar honom lycka till i framtiden, säger John Mellin.

LCS Vision: Lundby Container Service är, med fortsatt bas i Västsverige, Sveriges ledande aktör inom försäljning och uthyrning av containrar med depå- och återförsäljarnät i hela landet. Med hjälp av hög teknisk kompetens och aktiva medarbetare är vi det ledande företaget inom ombyggnationer och utveckling av containrar.

 

0

Offertförfrågan

Vad är du intresserad av?

Hur kom du i kontakt med LCS?


Kontakta oss på 031-727 45 20 sales@lcs.se