Chat with us, powered by LiveChat

Jonas Odqvist tar över som verkställande direktör på Lundby Container Service LCS AB

 In Okategoriserade

Jonas Odqvist tar över som verkställande direktör

Jonas Odqist med tidigare erfarenheter från ledande befattningar inom logistik och grossistverksamhet tar över rodret på Lundby Container Service LCS AB.

“Jonas Odqist med tidigare erfarenheter från ledande befattningar inom logistik och grossistverksamhet tar över rodret på Lundby Container Service LCS AB.”Jonas erfarenheter av logistik- och grossistverksamhet kommer komma väl tillpass för att utveckla LCS till en nationell aktör inom containerlösningar” säger tf VD och styrelseledamot John Mellin.

Intresset för containern som lösning eller dellösning på kunders behov har de senaste åren ökat markant och allmänheten har fått upp ögonen för containern och dess stora flexibilitet. Fortsatt är byggindustrin och underleverantörer den stora kundgruppen inom detta segment, men även restauranger, eventbolag och tillverkningsindustrin upptäcker alltmer fördelarna containern kan erbjuda.

Inom bygg har framförallt intresset ökat på våra anpassade verktygscontainrar samt leveranscontainrar för säkra leveranser på byggarbetsplatser. Synergierna med att vi driver Nordens största externa tomcontainerdepå för redericontainers är stora, vilket gör att vi har ett brett utbud och hög kapacitet av att leverera både nya och begagnade kundanpassade containrar.”Jag är både glad och stolt att få bli en del av detta team som har bred och lång erfarenhet inom branschen. LCS har en unik position med hög kompetens på en marknad som har stor utvecklingspotential. Det skall bli fantastiskt kul att få vara en del på denna resa” säger Jonas Odqvist Jonas Odqvist börjar sin anställning den 9 september.

Läs mer om att hyra container

0

Offertförfrågan

Vad är du intresserad av?

Hur kom du i kontakt med LCS?


Kontakta oss på 031-727 45 20 sales@lcs.se
John Mellin tillfällig VD