Hyra Container Göteborg

Hyra Container Göteborg från LCS

Är du i behov av en eller flera containers – standard, utrustade, nya eller begagnade?

Lundby Container Service erbjuder ett brett sortiment av containers både till försäljning och för uthyrning. Helt utan mellanhänder – för bästa service, kvalitet och pris.

Vi erbjuder leveransservice över hela Sverige alternativt så har du möjligheten att hämta själv på vår anläggning i Göteborg. När du vill köpa eller hyra till rätt villkor och med hög kvalitet från ett väletablerat företag är vi på Lundby container service rätt att vända dig till.

LCS ger dig alltid bästa service och vi kan hjälpa dig med olika transportlösningar. Vi har egen terminal i Göteborg och depå i Helsingborg. Vi samordnar transporter och leveranser av alla typer av containrar över hela Sverige och med vårt stora transportnät har vi mycket bra leveransprecision.

I Göteborg och många andra städer har vi fasta priser på Sima* respektive kranbilstransport. Tveka inte att kontakta oss vid frågor för bästa transportlösning.

 

Att köpa en container

När du köper en container av oss på Lundby Container Service investerar du i både nytta och värdebeständighet. Vi är återförsäljare av både nya och begagnade containers av hög kvalitet. Välj storlek på container, utrustning, ombyggnationer och tillbehör helt enligt dina behov. Du kan se vårt utförliga utbud och få en prisuppift direkt på hemsidan. Läs mer här.

 

Hyra Container Göteborg

Att hyra en container av oss på Lundby Container Service är kostnadseffektivt, praktiskt och tryggt. Våra hyrescontainers är i bra skick och oftast så har dom bara varit i bruk i något/några få år.

Exempel på tillval och övrig utrustning hittar du på varje enskild hyrcontainer. Det finns t.ex elcentral, belysning, bom, hyllor, inredning, isolering och diverse låsalternativ. Läs mer här.

 

Har du varit inne på vår hemsida?

Direkt på hemsidan har du möjlighet att se vårt utbud av containrar samt planera och inreda din egen containerlösning baserat på ert unika behov. Du kan även komplettera med utrustning för din befintliga container.

HÖG KVALITET

UTMÄRKT KUNDSERVICE

LÅNG ERFARENHET

AVANCERADE ANPASSNINGAR

Hyra Container Göteborg

Är du intresserad av att köpa container?

Avancerade anpassningar utefter dina verksamhetsspecifika behov

Vi har en välutrustad verkstad med kompetent personal som står redo att inreda och bygga om er container efter behov. Vill du ha dörrar eller fönster? Vi bygger din container baserat på verksamhetsspecifika och avancerade anpassningar.

Från din valda containertyp kan du kombinera container, utrustning, tillbehör- och i vissa fall transportkostnad för att få en uppfattning om pris.

Skapa din egen offert eller få prisförslag genom att kolla igenom vårt stora utbud av containrar och välj rätt lösning för dig.

Tankservice, reparationer, mellanlagring, depot
Vi är mycket mer än bara en återförsäljare av kvalitetscontainers.

Tankservice – Vi utför besiktning, reparation och service av tankcontainers.

Containerreparationer – Vi reparerar både tank och sjöfartscontainers.

Mellanlagring – Hos oss finner du prisvärda alternativ för mellanlagring av lastade containers nära till järnväg, hamn och ytterligare transportmedel.

Depot – Vår containertjänst för rederier. LCS besiktningsmän är certifierade enligt IICL-5. Läs mer här.

Vill du veta mer om oss på Lundby Container Service?


Containerproffs sedan 1966

Med närmare 50 års erfarenhet i ryggen vågar vi på Lundby Container Service, LCS AB, påstå att vi kan de flesta containerlösningar. Därmed inte sagt att vi på något sätt sitter nöjda! Vi tar nämligen alla chanser att ytterligare utveckla våra erbjudanden för framtiden, med fokus på kvalitet, konkurrenskraft och miljö.

66 500 m2 depå i Arendal

Vår konkurrenskraft stärker vi bland annat genom att äga vår egen anläggning: Hela 66 500 m2 i Arendal, granne med Göteborgs hamn, inklusive

600 m2 serviceverkstad. Det ger oss kapacitet att hantera såväl stora som små kunder och erbjuda flexibla lösningar för alla containerbehov.

Kvalitetscertifierade

Eftersom både kvalitet och miljö är viktigt för oss är vi certifierade enligt såväl ISO 9001:2008 som ISO 14001:2004.

Tveka inte att kontakta oss på LSC vid frågor gällande att hyra container Göteborg. Du kan ringa oss eller ta kontakt med rätt avdelning vid kontaktformulären på vår hemsida eller genom länkarna här.

Lundby Container Service LCS AB
Synnerödsvägen 15, 418 78 Göteborg

Tel växel: 031-727 45 00.

E-mail: sales@lcs.se

www.lundbycontainerservice.se

Välkommen att kontakta oss!

0

Offertförfrågan

Vad är du intresserad av?


Kontakta oss på 031-727 45 20 sales@lcs.se